sábado, 24 de noviembre de 2012

Res a negociar. Res que reformar

-->
Ja sabem que tot està fatal, i sabem per a qui van els beneficis nets enfront a tant desastre social. Però es ja cansino tant de laments, tantes ploreres, tants discurs econòmics. És sempre el mateix bucle. Ja que quan sembla que realment va a passar alguna cosa decisiva, tot es dilueix per les vies de la protesta continguda.

La injustícia te nom, cognoms i residencies on viure a tot luxe. I què és el que realment els interessa?: Les seves propietats, les seves riquesses El problema és que no existeix tant sols el típic ric amb les seves ostentacions i demés materialismes. Sinó que sabem que el pensament burgés existeix en la ment d'un immensa majoria que, sent com nosaltres, de classe pagadora, poden ser tan tiranes com l'amor que professen pels diners.

Encara que, sentint-nos rodejades, mai serem majoria, però som part del poble; de la gran massa. Que si be naixem per a produir, poques demostrem que no ens pot vacilar així com si no res. Guiant-nos com si fórem ramat camí l'escorxador.

És depriment veure la rapidesa amb la qual ens evadim amb qualsevol merda obsessionant per tal de poder perdre de vista la crua realitat.
Vivim sota una dictadura de majories en paradisos virtuals, i que són conscients de la necessitat d'increments de guerres obertes a l'extraradi del nostre odiat mon de fantasia.
Morts de gana és el que necessiten les classes acomodades per a seguir estant còmodes.

Tranquil·les, no passa res!. Tot s'amanirà amb una nova gestió de les nostres misèries quotidianes!. Però si et quedes sense calés, nadaràs entre la indigència i la criminalitat. Veuràs la veritable cara de les coses. Així doncs, és com quan a la teva filla la foten a presó, i descobreixes el què hi ha per darrere del decorat envernissat de civisme i llibertat (de consum) no té res a veure amb el que te venien.

Si el negoci està en la gestió del desastre, esperem que el existent sigui fagocitant als seus propis creadors. El col·lapse i l'obstrucció en el fluix de les mercaderies
ajuda a que tot s'acabi. No som per ventura mercaderies amb data de caducitat?, doncs siguem-hi defectuoses. Siguem inviables econòmicament, siguem invisibles socialment.
Si realment aquesta reestructuració de capitals cridada com a crisi camina cap a una sola empresa, els seus objectius ja no són tan difusos, si no que són més nítids del que podem pensar.

Si ens sentim rodejades de tanta ignomínia, capbuidada i delació social, siguem optimistes perquè això se'ns va a la merda.
Tot te un principi i un final. La societat espectacular també veurà el seu final. Quan per pantalla es vegi un mon feliç, i al carrer es senti la fam. Quan la gana acabi d'entrar als llars de la gent per a quedar-se; sortirà la gota que recompli el got, i faci tremolar massivament als nostres botxins?. Encara que sigui per un lapsus de temps?.

La temor i el pànic és un arma que ens afecta directament, però també impregna a les classes adinerades. El seu recel a la propietat privada és més que evident. Les seves inversions en seguretat privada no és tant sols un negoci florent , si no que és la mateixa por a que mans pobres els puguin demostrar el són en realitat: Escòria.

PAMFLET: Volem un treball de merda amb un su de misèria:
CAST.: http://www.ziddu.com/download/2096169/panfletoPROUn1CAST.pdf.html

Nova publicació: PROU! [publicació anarquista de tirada intermitent]
Nº1 novembre 2012:
http://edicionsincontrolades.blogspot.com